Om børne-værelset.dk 

Børneværelset.dk blev født som et sted hvor man kan indsamle information omkring alt hvad man kunne få brug for, når man har børn eller en baby på vej. Alt mellem himmel og jord, lige fra slyngevugger til klatregreb.

Når man har børn har man nok at se til. Derfor ville det være dejligt hvis man udelukkende skulle se et sted for at se de bedste typer og produkter, samtidigt med at priserne også var gode.

Visionen bag børne-værelset.dk

Børne-værelset.dk hjælper familier med børn til at skabe overblik over alle de mange indkøbsmuligheder, man har til sit barn. Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i hvad man skal bruge, specielt når man er førstegangsforældre. Børneværelset.dk prøver at samle trådene mellem kvalitet og pris, baseret på erfaringer fra min egne 2 børn blandet med internettets afkroge.

Hvem står bag børne-værelset.dk

Bag denne hjemmeside står en familiefar til 2 små raske og friske drenge samt en kone. I forbindelse med forberedelserne til drengene skulle komme til verden, foregik en stor del af min tid på at undersøge diverse ting, som var nødvendige til at være helt parat til når vores børn kom.

Jeg har brugt utallige timer på internettet på at søge efter stort set alt relateret til et børneværelse.

  • Hvilke typer legegulv findes der?
  • Kan de være giftige?
  • Der var noget med metalsplinter og slyngevugger – hvad var problemet der?


Med ingen erfaring i min rygsæk og en stor vilje til at lære, satte jeg mig for at dele mine erfaringer med resten af verden. Jeg håber I sætter pris på mine tanker og kan undgå dyre lærepenge med tiden.

Lavet med ❤ af MOB Digital - Engtoften 15 - 9280 Storvorde