Populære barnevognspuder fra Konges Sløjd

Et af de mest populære brands indenfor barnevognspuder er Konges Sløjd. Det er ikke kun indenfor barnevognspuder at Konges Sløjd er populære, brandet er elsket for alt lige fra tøj, barnevognspuder, køreposer, sengerande og meget meget mere. Konges Sløjd er et dansk brand som skaber enkle, lækre og stilrene produkter til børn. Alt hvad baby samt børneværelset skal bruge har Konges Sløjd et produkt som matcher dine behov.

 • Konges Sløjd Barnevognspude Deux Espalier

  Konges Sløjd Barnevognspude Deux Espalier

  kr.249,00
  Køb nu
 • Konges Sløjd Barnevognspude Cherry

  Konges Sløjd Barnevognspude Cherry NOOS

  kr.249,00
  Køb nu
 • Konges Sløjd Barnevognspude Louloudi

  Konges Sløjd Barnevognspude Louloudi NOOS

  kr.249,00
  Køb nu

 Konges Sløjd laver samvittighedsfulde barnevognspuder

Konges Sløjd går meget op i bæredygtighed og sunde arbejdsforhold i alle led af deres forretning. Deres tekstiler er GOTS certificerede og de anvender kun  100% økologisk bomuld i deres barnevognspuder. Det er dejligt at se sådan et stort fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed, når det omhandler produkter til ens kæreste eje. Du kan derfor med ro i maven gå på opdagelse blandet barnevognspuderne fra Konges Sløjd.
 

Kvalitet og Konges Sløjd går hånd i hånd

Det bedste ved at købe produkter af en høj kvalitet, er at de typisk holde prisen, samt at varen er slidstærk og kan holde til en del års brug. Det samme gør sig gældende for barnevognspuderne fra Konges Sløjd. Deres design er både universel og tidsløs, hvilket betyder at det nærmest aldrig går af mode. På den måde kan en investering i en barnevognspude fra Konges Sløjd aldrig være helt skidt, da du altid har mulighed for at sælge barnevognspuden efterfølgende. Det kræver selvfølgelig at du er god til at passe på pude, men hvis du ellers overholder det, kan det være en fin lille investering.

En barnevognspude skal først og fremmest kunne holde formen, og fyldet skal være støttende. Hvis formen er skæv, rykket lidt rundt og generelt sidder skidt, betyder det at dir barn får en uhensigtsmæssig støtte. Sørg derfor altid lige at undersøge din barnevognspude løbende.

Barnevognspuder fra Konges Skøjd giver ens barn den mest optimale støtte i ryggen, når den enten sidder i barnevognen eller klapvognen. Det fede ved barnevognspuder fra Konges Sløjd er at de findes i et utal af moderne farver og søde prints. Farve og prints som passer både til drenge og piger. Printet kan være alt lige fra en sød citron til nuttede dinoer, der er groft sagt noget for enhver.

En barnevognspude fra Konges Sløjd er en oplagt gaveidé

Hvis jeg skulle til et barnedåb og manglede en gaveidé på hånden ville en barnevognspude fra Konges Sløjd bestemt være i mine tanker. Prisen på barnevognspuden burde være indenfor alles budget og samtidigt er det ikke en særlig udbredt gavetype. Du kan derfor med stor sandsynlighed være unik ved gavebordet, og hvem har ikke lyst til det engang i mellem. Derudover kan det også være en fordelagtig gave til førstegangsforældrene, da en barnevognspude er typisk noget som går under radaren.

Stort udvalg af barnevognspuder fra Konges Sløjd

Kun det bedste er godt nok til ens barn. Derfor er en barnevognspude fra Konges Sløjd et oplagt valg. Den støtter barnet på en hensigtsmæssig måde, samtidigt med at designet er godt og originalt. Det brede udvalg fra netop Konges Sløjd betyder at der vitterligt er noget for enhver smag, om det er til drenge eller piger. Uanset hvad er er jeg sikker på at du kan få en barnevognspude, som matcher dine ønsker og krav.  

Designet af en barnevognspude kan have en stor betydning for mange mennesker. Ligesom med tøj , kan det betyde meget for brugerne hvilke farver, former og mønstre en barnevognspude kan komme i. Barnevognspuder fra Konges Sløjd følger en stolt dansk design tradition. Danmark har en lang og stolt tradition med at skabe og finde designs som kan passe ind i ens hjem i lang tid. I tilfældet med Konges Sløjd følger man farvetonerne indenfor sarte univers. 

Her er det farver som pastelfarver og andre lette og lyse farver, som dominere farvepaletten. Disse lyse farver kan passe ind i ethvert dansk hjem. Derudover er farverne også kønsneutrale, hvilket er en fordel hvis man for eksempel skal bruge en gave hvor kønnet ikke vides endnu.

 

5 grunde til at købe en barnevognspude fra Konges Sløjd

1. Konges Sløjd barnevognspuder er kendetegnet ved høj kvalitet, lækre materialer og unikt dansk design. Vores barnevognspuder giver den perfekte støtte til din baby, når I er på farten. De er bløde og komfortable at sidde i, samtidig med at de er holdbare og kan tåle at blive brugt dagligt. Med en Konges Sløjd barnevognspude får du et lækkert produkt, der vil give dig og din baby mange glade stunder sammen.

2. En barnevognspude fra Konges Sløjd er smuk og blød med dens bløde organiske former. Den har en komfortabel fast ryg, så din baby kan sidde behageligt og støttet i barnevognen. Barnevognspuden har en praktisk hank, så den nemt kan hænges op og transporteres. Den er lavet af 100% økologisk bomuld og er dermed blød og behagelig at sidde i for din baby.

3. Konges Sløjd barnevognspuder fås i mange flotte designs og farver, så du kan finde den perfekte barnevognspude til netop din barnevogn. De er alle lavet af økologisk bomuld og er derfor bløde og behagelige at sidde i. De er desuden en praktisk størrelse, så de nemt kan transporteres og opbevares.

4. Så hvis du er på udkig efter en lækker barnevognspude til din barnevogn, så kig nærmere på Konges Sløjds udvalg. Du finder helt sikkert den perfekte barnevognspude til netop din barnevogn.

5. Barnevognspude fra Konges Sløjd er lavet af økologisk bomuld og GOTS certificeret. Det betyder at der ikke er brugt skadelige kemikalier i produktionen, hvilket er godt for både miljøet og for dit barns helbred. barnevognspude fra Kongesløjd er desuden designet i Danmark, hvilket giver et unikt og personligt touch til barnevognen. barnevognspude fra Kongesløjd er derfor et godt valg, hvis du ønsker at købe en bæredygtig og kvalitetsrig barnevognspude.

Find en barnevognspude på tilbud 

Hvis prisen betyder meget for dit næste indkøb, kan du med fordel kigge efter barnevognspuder på tilbud. På denne side er de bedste barnevognspuder på tilbud samlet.

Skrevet af Morten Søgaard
Skrevet af Morten Søgaard

Fuldtidsfar til 2 drenge, bosiddende et sted i den jyske provins.