Find din næste hagesmæk lige her

Få overblikket over de forskellige hagesmække her 
Konges Sløjd hagesmæk
Konges Sløjd hagesmæk
That's Mine hagesmæk
That's Mine hagesmæk
Billige hagesmækker
Billige hagesmække
Hvordan har jeg fundet de bedste hagesmækker til børn?

Gennemgået Internettets fjerneste hjørner

Praktisk erfaring som far til 2 børn

Undersøgt Trustpilot

Hvorfor blev disse hagesmække udvalgt?

Disse hagesmækker blev udvalgt fordi de repræsentere det bedste indenfor dansk design samtidigt med at have et prisbilligt alternativ. De valgte hagesmække er også til unisex og derfor kan disse være en god gaveide til næste barnedåb uanset kønnet på barnet. Det har efterladt mig med  3 hagesmæk kandidater:

Mit valg af hagesmække

Konges Sløjd hagesmæk

Konges Sløjd hagesmæk
Med en hagesmæk fra Konges Sløjd er du sikret en god kvalitet og et moderne design
Fordele
✅ Hagesmæk med opsamler
 
✅ Let rengøring.
 
✅ Hagesmæk med ærmer
 
✅ Høj kvalitet
 
 

Information om Konges Sløjd hagesmæk

Super fine og søde hagesmækker fra Konges Sløjd, som er et meget populært mærke blandt børnefamilier. Konges Sløjd beskæftiger sig med mange områder indenfor accessories til børn, hvoraf hagesmækker et endnu en del. Det er lækkert dansk design og til en fornuftig pris. Man går aldrig galt i byen med en hagesmæk fra Konges Sløjd.  

That's Mine hagesmæk

That's Mine hagesmæk

That's Mine hagesmækker er kendt for deres gode kvalitet og sans for detajlen. Du går helt sikkert ikke galt i byen med en hagesmæk herfra.
Fordele

✅ Unisex

✅ 100% genanvendt polyester
 
✅ Moderne farver.
 
✅ Lette at rengøre

Information om That’s Mine hagesmækker

That’s Mine laver hagesmækker i høj kvalitet, hvor der er kælet for designet og for materialerne. De typiske mønstre er sød samt sarte og passer til enhver moderne børnefamilie, som vægter kvalitet højt i hverdagen. Hvis man er på udgik efter nogle flotte hagesmækker i unisex, er That’s Mine hagesmækker et godt valg. 

Billige hagesmække

Billige hagesmække fra Babysam

Hvis prisen har en stor indflydelse for dit næste valg af hagesmæk, skal du med garanti hoppe i med begge ben her og finde din næste hagesmæk fra Babysam.
Fordele
✅ Bredt udvalg med forskellige hagesmækker
 
✅ Billige priser 
 
✅ Pris match
 
✅ Billige priser 

Billige hagesmække fra Babysam

Gå på opdagelse i Babysam og find et væld af forskellige hagesmækker i alle typer i forskellige prislejer. Her kan du holde øje med netop dit yndlingsbrand og ser hvorvidt det skulle komme på tilbud. Derfor kan det være en god idé at holde øje med billige hagesmække på Babysams webshop .

Find en hagesmæk til enhver smag

Cirka 6 måneder inde i dit barns levetid bliver du introduceret for en helt ny forunderlig verden. Her bliver barnet nemlig introduceret til fastføde. I denne forbindelse får du en helt ny følgesvend når der skal spises ved bordet, nemlig hagesmækken. Hagesmækken bliver en uundværlige del af hverdagens trummerum, når der skal spises. Der findes mange forskellige hagesmækker både i form farve og funktion. Nogle af hagesmækkerne har ærmer, andre hagesmækker har opsamlere mens der selvfølgelig også findes de helt almindelige hagesmækker. 

Hagesmækken – tøjets beskytter

Alle nuværende forældre kan nikke genkendende til at når et barn for første gang stifter bekendtskab med at spise, har det en tendens til at blive et værre svineri. Mosen eller grøden er typisk smurt udover hele ansigtet, der er kommet mad i håret, under dobbelthagen og generelt alle steder. Derudover er tøjet også typisk smurt ind i diverse madrester. Når jeg selv husker tilbage på nogle af de første gange vores ældste søn fik fast føde for første gang var det også typisk med mad smurt ind over det hele. Den engang så rene hagesmæk var lige pludselig blevet orange af mosen. 

Når du skal ud og købe en hagesmæk, kan det godt betale sig at gå op i kvaliteten, da en hagesmæk virkelig bliver udsat for mange ting. Den kommer til at blive vasket utallige gange og stort set efter vejret måltid skal den skylles og tørres.  Da en hagesmæk oplever farveholdige madvarer som f.eks.  rødbeder, diverse bær, samt klassikeren spaghetti kødsovs. Det er jo det med tiden meget vanskeligt at holde formen og farven. 

Hvor mange hagesmækker skal man bruge? 

Min egen erfaring med hagesmækker er at vi som minimum skal bruge  2 om dagen. En til om morgenen / middagen og en hagesmæk igen til om aftenen. På den måde kørte det nærmest i en turnusordning. Derudover havde vi også en hagesmæk som boede fast i pusletasken, således man altid var sikker, når man skulle ud på tur, at man havde en hagesmæk med til at begrænse svineriet, når der skulle spises på farten. Så mit råd er i hvert fald at have 5 hagesmækker. Hvis der bliver brugt 2 om dagen, så har man 2 i hagesmækker i reserve, samtidigt med at man altid har en parat i pusletasken. På den måde skulle man være godt sikret og godt kørende i en god rum tid. 

Hagesmæk med ærmer 

Der findes forskellige typer af hagesmækker, en af typerne er f.eks. en hagesmæk med  ærmer. En hagesmæk med ærmer er nærmest en heldragt du påfører barnet. Det er næsten en en hel trøje man tager på barnet. Som mange forældre kan bekræfte, kan det være et værre svineri at skulle spise i den tidlige alder. Ved at have en hagesmæk med lange ærmer kan du mindske svineriet på tøjet -og det svineri kommer. 

En af de værste og mest upraktiske ting ved at spise, er når barnets tøj bliver beskidt. Ved at have en hagesmæk med ærmer gør du en ihærdig indsats for at begrænse og mindske muligheden for at tøjet bliver unødvendigt beskidt og snasket til. Derfor kan en hagesmæk med ærmer være en rigtig god og praktisk løsning. En hagesmæk med ærmer er dog ikke altid det mest æstetiske at se på, men dog er det ufatteligt praktisk. 

Hagesmæk med opsamler

En hagesmæk med opsamler er rigtig god til at mindske svineriet der opstår når man taber sin mad ved middagsbordet. Hagesmækken med opsamleren kan fange nogle af de ting, der lige ikke ryger ned i munden med det samme. Dermed kan en hagesmæk med opsamler gøre ens liv lidt lettere, når man efterfølgende skal gøre rent efter dagens måltid. Rengøringen er aldrig sjov, så alt hvad der kan gøres for at mindske det, er udelukkende en fordel set i min bog. Tit sker der faktisk også det at barnet selv griber ned i opsamleren lige for at hapse det tidligere tabte mad, det må man sige mindsker madspilden.
 
Nogle mennesker kan godt synes det er lidt ulækkert, at der er en opsamler på hagesmækken, da den virkelige kan fange alle mulige spændende  madvarer. Til sidst bliver den nærmest en ugenkendelig masse, som måske engang har været rugbrød med leverpostej tilsat noget lasagne og lidt vand. Dog vil jeg vurdere at de praktiske egenskaber opvejer nogle af de mindre flatterende. 
 
Når man køber en hagesmæk med opsamler skal man være opmærksom på at der kan gemme sig madstykker helt ude i kanten af selve opsamleren. Man skal være grundig når man gør sådan en opsamler ren og ikke bare hurtigt skyllet den over. Der kan nemlig hurtigt opstå overskydende madvarer dernede. Jeg har for eksempel haft fornøjelsen af at finde indtørret havregrød op til flere gange. 
 
  

Praktiske spørgsmål omkring legegulve og skumgulve

Hvad er en hagesmæk?

En hagesmæk er et stykke stof, tekstil eller andet materiale som hænger omkring din babys hals, for at undgå pletter på tøjet.
 

Hvornår skal baby brug en hagesmæk?

Dit barn skal relativt hurtigt bruge en hagesmæk. Det starter så snart at baby begynder at eksperimentere med at spise og efter tage det hurtigt fart med at bruge hagesmækker.
 

Hvor mange hagesmækker skal man bruge?

Som tidligere nævnt kan hagesmækkerne hurtigt få ben at gå på, hvilket betyder at man hurtigt kan bruge mange. En baby har flere måltider hver dag og hver gang baby spiser, skal der bruges en hagesmæk. Derudover betyder det også at hver gang baby spiser, at hagesmækken bliver beskidt. Dertil kan du ligge at hagesmækkene skal vaskes og tørres efterfølgende. Man kan sagtens starte med at have fem hagesmækker og kan supplere op derfra. En hagesmæk har også sin naturlige levetid, i forhold gentagende vaske. Så du kommer helt sikker til at udskifte din hagesmæk med tiden.
 

Hvilken hagesmæk skal man vælge? 

Det er vanskeligt at skulle påpege hvilken hagesmæk man lige præcis skal vælge. Der findes flere forskellige hagesmækker, både i form og farve, men også funktion. Langt henad vejen synes jeg at man skal prøve nogle af typerne af og se hvad man selv synes passer bedst. Min egen erfaring er at en hagesmæk med opsamler, kan være en meget praktisk ting at anvende. 
 

Hvor lang tid skal baby bruge hagesmæk?

Min erfaring siger at barnet skal bruge hagesmæk max 2 år og skal gerne stoppe med at bruge det før. Det er altid vanskeligt at sige et konkret tidspunkt for hvornår det er ideelt at stoppe. Man skal huske at uanset hvor gammelt barnet er, hvilket det altid svine lidt på tøjet. Det kommer man desværre aldrig udenom. Selv med et større barn og yogurt til morgenmad, kan være en giftig cocktail. Jo fastere føden bliver og jo bedre motorisk barnet bliver, så kommer der et naturligt tidspunkt, hvor hagesmækken bliver overflødig.