BabyDan skumgulve

BabyDan er et dansk firma som specialiserer sig i at lave sikkerheds produkter til børnefamilier. Når man har børn kan man hurtigt se farer mange steder og BabyDan har lavet produkter til stort set alle hjemmets rum, heriblandt skumgulve til børn. Et BabyDan skumgulv kan bruges når der er legetid, og er til børn i alle aldre. Deres skumgulve findes i farver som passer til både drenge og piger, så uanset hvilken farve du er til, tilbyder BabyDan en farve, som kan passe ind i dit hjem.

Et BabyDan skumgulv er komfortabelt og er perfekt når man tumler med de små. Ligesom ved andre skumgulve kan du bruge disse til at undgå de unødvendige skader, som kan komme når man ikke er så stabil på benene endnu.

Viser 1–3 af 14 resultater

 • BabyDan Hinke legegulve

  BabyDan Hinke legegulve

  kr.165,00
  Køb nu
 • BabyDan Legegulv - 90x90 cm - Rosa - OneSize - BabyDan Legegulv

  BabyDan Legegulv – 90×90 cm – Rosa – OneSize – BabyDan Legegulv

  kr.249,00
  Køb nu
 • BabyDan Legegulv - 90x90 - Grøn - OneSize - BabyDan Legegulv

  BabyDan Legegulv – 90×90 – Grøn – OneSize – BabyDan Legegulv

  kr.249,00
  Køb nu

BabyDan design skumgulv i kork

BabyDan har skabt et moderne skumgulv med en overflade af kork. Kork er et meget moderne og tidsløst materiale, som passer godt ind i typiske danske hjem, med dets rolige farver og nordiske udtryk.  Ligesom et almindeligt legegulv virker det både blødt og indbydende, samtidigt med at det isolere for kulde og er lyd absorberende.
 
Grundlæggende alle egenskaberne fra et almindeligt skumgulv, bare med et tvist af kork og moderne design. Selvom skumgulve generelt kan virke stillestående i deres produktmæssige udvikling, er dette virkelig et forsøg på at skabe en anderledes vinkel på det traditionelle skumgulv.
 

Et BabyDan skumgulv til leg og kreativitet

Udover de funktionelle egenskaber som et skumgulv besidder, har BabyDan formået at indtænke både leg og kreativitet i deres skumgulve. De har blandt andet lavet et skumgulv de kalder “Geo Learn”, som grundlæggende går ud på at hver måtte har en bestemt figur man kan skubbe ud. På den måde har du 9 forskellige måtter, med hvert deres figur, man kan kalde det et geometrisk mini-puslespil.
 
Derudover har Babydan også lavet en hinkebane som skumgulv. Det er en helt klassisk hinkebane med tal. Skumgulvet signalere virkeligt, at dette skal leges med. Her får børnene rig mulighed for at øve balancer og motorikken ved at hoppe og bruge det aktivt i legen.   Uanset hvilket skumgulv du vælger har du i hvert fald rig mulighed for at Invitere børn til at lege og lære  ved hjælp af noget så simpelt som et skumgulv.
Skrevet af Morten Søgaard
Skrevet af Morten Søgaard

Fuldtidsfar til 2 drenge, bosiddende et sted i den jyske provins.