BeKids skumgulve

BeKids skumgulv er et komfortabelt og sikkert legegulv til børn. Gulvet er lavet af skum, som er solidt og holdbart, samt isolerende og stødabsorberende. Dette gør skumgulvet til et oplagt valg for børn, der ofte leger på kolde gulve. Skumgulvet er desuden flot designet og produceret i lækre materialer. Derudover er skumgulvet også nemt at rengøre. Alt i alt er skumgulvet det perfekte valg for børn, der ønsker sikkerhed, komfort og stil.

Viser 1–3 af 6 resultater

 • BeKids Legegulv Med Tal Grå

  BeKids Legegulv Med Tal Grå

  kr.299,95
  Køb nu
 • BeKids Legegulv 6 brikker - fog grey

  BeKids Legegulv 6 brikker – fog grey

  kr.399,95
  Køb nu
 • BeKids Legegulv 9 brikker - caramel

  BeKids Legegulv 9 brikker – caramel

  kr.199,95
  Køb nu

Skumgulv fra BeKids er et sikkert valg

BeKids skumgulv er det helt rigtige valg for dig og dine børn. Skumgulvet kan anvendes i ethvert rum i hjemmet. Et skumgulv fra BeKids er særligt velegnet til børneværelset, legekælderen eller stuen. Det er nemt at rengøre og skal  derfor ikke skiftes ud med det samme, og så er det skridsikkert, så børnene kan boltre sig på skumgulvet uden at skulle bekymre sig.
 
Det er meget vigtigt for dit barn at have et behageligt og sikkert legegulv. Et skumgulv er det perfekte valg, da det vil holde dit barn varmt og blødt, selv når de leger på gulvet. Det skal være let at gøre rent, så du kan fokusere på at have det sjovt med dit barn i stedet for bekymring over rengøring. BeKids skumgulv er lavet af højkvalitets skum, der er sikkert for dit barn og kan holde sig pænt i mange år. er. Det er let at montere skumgulvet, så du kan få det op at køre hurtigt og nemt. Du vil ikke fortryde at have investeret i BeKids skumgulv til dit barn!