Skumgulve i grå

Grå er en klassisk og udødelig farve. Hvis man køber et skumgulv i grå,  er man sikker på at have noget som aldrig går af mode. Dette kan være en stor fordel, hvis man skulle gå hen og få flere børn. På den måde har man fremtidssikret sig og man ejer et skumgulv som kan passe ind i et moderne hjem i mange år fremad. 

Viser 1–3 af 7 resultater

 • BabyDan Legegulv - Ø 110 cm - Round About - Grå - OneSize - BabyDan Legegulv

  BabyDan Legegulv – Ø 110 cm – Round About – Grå – OneSize – BabyDan Legegulv

  kr.379,00
  Køb nu
 • BabyDan Legegulv - 90x90 - Mørkegrå - OneSize - BabyDan Tilbehør

  BabyDan Legegulv – 90×90 – Mørkegrå – OneSize – BabyDan Legegulv

  kr.249,00
  Køb nu
 • BabyDan Hinkeskumgulv - Jump & Play - Assorteret - Grå - OneSize - BabyDan Legegulv

  BabyDan Hinkeskumgulv – Jump & Play – Assorteret – Grå – OneSize – BabyDan Legegulv

  kr.329,00
  Køb nu

Skumgulve i grå passer til alle hjem

 

Derudover er et skumgulv i grå også mere taknemmeligt at holde rent og fint. Specielt ved lysere farver på skumgulve, kan det hurtigt se det beskidt ud. Der er ikke nogen tvivl om at et skumgulv skal kunne holde til lidt af hvert. Der vil både komme savl, gylp og forskellige madvarer på det, og derfor kan det være en god ide at holde sig til en mørkere farvenuance på skumgulvet. På den måde får du et mere holdbart og pænt skumgulv, hvor man ikke så let kan se alle de ting det bliver udsat for. 

 

Et skumgulv i grå er taknemmeligt når du gør det rent

Ved at købe et skumgulv i grå, kan man også lettere slippe afsted med at anvende det til andre gøremål. Da et skumgulv har sin bløde funktionalitet og at skumgulvet afviser kulde, kan man for eksempel anvende skumgulvet som underlag i kælderen eller udenfor i skuret, uden at det tiltrække hvor man står meget ponton ved at farven er i grå falder det mere naturligt ind i omgivelserne contra en meget i øjenfaldende farver. Et skumgulv i grå passer godt til fremtidens farvevalg og i moderne hjem.
Skrevet af Morten Søgaard
Skrevet af Morten Søgaard

Fuldtidsfar til 2 drenge, bosiddende et sted i den jyske provins.