Sebra skumgulve

Sebra er et danske brand, som er kendetegnet ved sine skandinaviske design traditioner, som tager udgangspunkt i ærlige materialer, hvor der ikke er “gemt” unaturlige materialer, samt en tydelig og ren designstil. Mange af produkterne fra Sebra tager udgangspunkt i gode materialer, hvor genbrug og bæredygtighed står højt på dagsordenen. Dette kan man også tydeligt se på de skumgulve som Sebra laver. 

Mange bliver generelt inspireret af Sebra og hvilken retning de går i når man snakker om interiør til børneværelset. Et Sebra skumgulv er blandt de mest populære produkter på markedet med deres bløde og runde design passer det ind i mange hjem.
 

Viser alle 2 resultater

 • Tilbud Sebra Legegulv - Ø 120 cm - Mørkeblå - OneSize - Sebra Tæppe

  Sebra Legegulv – Ø 120 cm – Mørkeblå – OneSize – Sebra Legegulv

  kr.359,00
  Køb nu
 • Tilbud Sebra Legegulv - Ø 120 cm - Pigeon Grey - OneSize - Sebra Legegulv

  Sebra Legegulv – Ø 120 cm – Pigeon Grey – OneSize – Sebra Legegulv

  kr.359,00
  Køb nu

Sebra skumgulv – både dekorativt og funktionelt

Et skumgulv fra Sebra fås i farvenuancer, som ligger op til leg og nye måder at samle legegulvet på. Dette er på grund af dets runde og farverige design. Hermed får man lyst til at lege med det, og se hvordan man kan forbinde og prøve at samle skumgulvet i forskellige farvekombinationer. Ligesom ved mange andre skumgulve på markedet, er består et Sebra legegulv af et polstret underlag, som selvfølgelig er blødt og behageligt for de små. Legegulvet indbyder simpelthen i sin enkelthed bare til at tumle rundt på, på en forsvarlig måde, med de mindste.
 

Sebra har tænkt over miljøet ved dit skumgulv

Skumgulvet fra Sebra er formamid-fri og phthalate-fri. Derfor kan du med ro i maven placerer dit barn på skumgulvet uden at skulle have dårlig samvittighed omkring materialerne.
 
Derudover er det superpraktisk, da Sebra legegulvet bare skal aftørres let med en klud for at blive ren. Det er helt klar en fordel, da det kommer til at være meget nødvendigt, da der uundgåeligt kommer enten savl eller gylp på legegulvet. Efter at ens Sebra legegulv har været placeret det samme sted i en periode, kan det være glat nedenunder, hvor legegulvet har været placeret. Dette er dog ikke unikt for et Sebra skumgulv, men generelt noget som en del skumgulve gør.
 

Leg med kreativiteten med et Sebra skumgulv

Udover det funktionelle fordele ved at anvende et Sebra legegulv, kan det også sætte gang i kreativiteten, som hjernemusklerne.  Du kan bare se skumgulvet som et puslespil med forskellige løsningsmuligheder eller et underlag, valget er dit. Sebra skumgulvet er let at samle og skille ad. Ligesom det skal være når målgruppen har den alder, den nu engang har.  Grundet legegulvet er let at samle, gør det også underværker, hvis man eventuelt lige skal skjule legegulvet eller tage det med på farten.
Skrevet af Morten Søgaard
Skrevet af Morten Søgaard

Fuldtidsfar til 2 drenge, bosiddende et sted i den jyske provins.