That’s Mine skumgulve

Du kender måske That’s Mine fra Løvens Hule, som laver et væld af lækre produkter i høj kvalitet til børn og børneværelset. De er blevet anerkendt for deres designs og deres fantasifylde univers, som indenfor de seneste år for alvor har taget fart. Alle produkterne er skabt med roden i dansk design, hvor bløde organiske former og sarte moderne farver går igen på produktsortimentet. Denne gode sans for kvalitet og design går igen med deres skumgulv, som hurtigt er blevet meget populær.

Viser 1–3 af 18 resultater

 • Skumlegegulv - Navy blue

  Skumlegegulv – Navy blue

  kr.249,95
  Køb nu
 • Skumlegegulv - Clay

  Skumlegegulv – Clay

  kr.249,95
  Køb nu
 • Skumlegegulv cirkel - light brown

  Skumlegegulv cirkel – light brown

  kr.249,95
  Køb nu

That’s Mine laver skumgulve med god samvittighed

That’s Mine skumgulvet er fremstillet af EVA i stedet for det klassiske materiale PVC, som skumgulve typisk er produceret af. De er CE mærket og er godkendt i henhold til de europæiske standarder indenfor legetøj. That’s Mine skumgulve er dejlig praktiske og kan let gøres rene og tørres af med en fugtig klud. Skumgulvene fås i mange forskellige farve, som typisk er karakteriseret af sarte og moderne farver, som passer perfekt ind i et moderne hjem.

Er du i tvivl om hvilket legegulv, som passer til dig og din familie? Blive klogere på hvilke forskellige slags legegulve der findes lige her. Du kan nemlig finde alt mellem himmel og jord, samt farve og former. Derfor kan det anbefales at du starter på overstående side og langsomt snuser dig frem til hvad der passer bedst til dig.

Derfor skal du købe et skumgulv fra That’s Mine

Hvad med et skumgulv på legeværelset? Det kan være en god idé at skabe et legende miljø til dine børn, og det er lige præcis hvad et skumgulv fra That’s Mine kan gøre. Et That’s Mine skumgulv kommer i mange forskellige farver, former og mønstre. På denne måde vil dit barn få lyst til at lege mere på sit legeværelse! Derudover er skumgulvet også yderst slidstærkt, så du behøver ikke bekymre dig om skader på både dit barn eller gulvet. Alt i alt er et skumgulv på legeværelset en stor fordel.
 
Det er ikke kun møbler, der skal være i godt design for at se flotte ud. Skumgulve kan også sagtens have et smukt design, som passer ind i ethvert hjem. Thats Mine har skumgulve i mange forskellige designs, så du kan finde det helt rigtige til din bolig. Skumgulvene er produceret af høj kvalitet, og de er alle lavet i dansk design med pastel farver. Alle designs og ideer er inspireret af børns fantasifulde verden samt hvordan de lader sig inspirere af deres naturlige omgivelser.
Skrevet af Morten Søgaard
Skrevet af Morten Søgaard

Fuldtidsfar til 2 drenge, bosiddende et sted i den jyske provins.