Den store guide til en uro til baby

Få overblikket over de bedste uroer på markedet 
Den søde uro til baby
Konges Sløjd uro
Den moderne uro til baby
That's Mine uro
Bedste uro til budgettet
Baby Sam uro
Hvordan har jeg fundet de bedste uroer til baby?

Gennemgået Internettets fjerneste hjørner

Praktisk erfaring som far til 2 børn

Undersøgt Trustpilot

Hvorfor blev disse udvalgt?

Jeg har udvalgt de nedenstående uroer fordi jeg synes de symbolisere hvad der overordnet er tilgængeligt på markedet på nuværende tidspunkt. Der er gode danske iværksætter virksomheder man kan gå til, eller man kan fokusere mere på det prisvenlige alternativ. Uanset hvad findes der mange gode muligheder når man skal finde en uro.  Jeg er dog gået med de følgende kandidater:

Mit valg af uro til baby

Den søde uro til baby

Konges Sløjd uro
Hvordan kan det overhovedet blive bedre end en crossaint som uro?
Fordele
✅ Sødt design
 
✅ Spilledåse
 
✅ Unisex
Ulemper
❌ Ikke 100% økologiske materialer

Hvad følger med?

  • 1 stk. uro med spilledåse inkluderet 
 

Information om Konges Sløjd uro

En uro fra Konges Sløjd er gennemsyret af kvalitet og sødt design. Her er der taget højde for de søde detaljer og der er endda inkluderet en spilledåse. 
 
Fantastiske uroer fra Konges Sløjd, som i tidernes morgen startede hele uro-bølgen med de søde måner, skyer og stjerne hængende over vores børn. Kendetegnet uroerne er det moderne og sarte udtryk som Konges Sløjd er kendt for. På den måde passer Konges Sløjd uroer ind både på drenge og pigeværelset. En uro fra Konges Sløjd er en fantastisk barselsgave ide, da udtrykket ved deres designs er så tidsløst og passer perfekt til deres resterende varesortiment.

Den moderne uro til baby

That's Mine uro

Søde og moderne uro til baby til både drenge og piger.
Fordele
✅ 100% økologisk bomuld
 
✅ Gode anmeldelser på Trustpilot
 
✅ Unisex
Ulemper

❌ Spilledåse 

Hvad følger med?

  • 1 stk. uro i 100% økologisk bomuld
 

Information om That’s Mine uro 

That’s Mine tilbyder et god udvælg af uroer til de små, som virkelig udstråler høj kvalitet og design. De sarte farver passer fantastisk ind i et nordisk hjem. Derudover er de selvfølgelig også alt for søde 

Bedst til budgettet

BabySam uro

Gå på opdagelse hos BabySam og find din næste uro til en skarp pris.
Fordele
✅ Pris match
 
✅ Landsdækkende returret.
 
✅ Hurtig levering
Ulemper
❌ Mangler lidt flere unikke uro

Information om uro til baby hos Babysam

Hvis selve brandet og mærket for din næste uro, ikke betyder noget for din valg, så kan du med fordel undersøge det store udvalg hos BabySam. Hos BabySam er der prismatch på udvalgte varer og selvfølgelig også på en uro. Derudover er der et kæmpe sortiment og en god mulighed for at finde et godt og billigt køb. 

Indholdsoversigt

Derfor er en uro perfekt til baby

En uro er en rigtig fin lille ting at eje til børneværelset og generelt hjemmet,  hvor den kan skabe hygge og samtaler blandt forældre og børn.  En uro kan vende en lettere “dårlig” og urolig stemning til en mere glad stund, fordi uroen har en fantastisk evne til at tage barnets opmærksomhed fra nuet. En uro er spændende for børn fordi den består typisk af mange bevægende elementer, som bare indbyder til interaktion og har en beroligende effekt på børn.

Hvor kan du placere din uro?

Vi bruger en uro og i vores  hyggehjørne i stuen, som er indrettet til vores mindste søn. Her bor uroen blandt et legetæppe, et skumgulv og selvfølgelig hans legetøj. Min mindste søn elsker sin uro over sit legehjørne, hvor han let falder hen og fokusere intenst på uroens bevægelser. Han  bliver nærmest hypnotiseret ved hjælp af uroen. Derudover har vi også placeret en uro over vores puslebord, som ofte har været en life-saver at have hængende. 

Et af de første råd jeg fik da vi var førstegangsforældre, var at skabe en hyggelig puslestation. Børn og babyer har brug for et område hvor de føler sig trygge samt også oplever en slags genkendelsesværdi. Her kan en uro være rigtig fin, som en slags humør spreder og er med til at øge trygheden. Ved at have en uro over puslepladsen gør således at mit barn hurtigt får øje på den bevægende uro ovenover og falder til ro.  Det sidste sted vi har placeret en uro er over begge vores sønners senge. Her virker de ligeledes rigtigt godt og får vores børn til at falde til ro og fokusere på de bløde bevægelser ovenover dem. En uro er meget praktisk og kan stort set hænges over det hele og er ekstrem let at flytte.

Forskellige typer af uro til baby

Der findes mange forskellige slags uro, som både kan variere i farver, former og udtryk. Nogle reflektere lys, andre har figurer, nogle har endda musik og drejer selv rundt. Vi ejer selv 3 forskellige uroer og de er placeret i soveværelset, stuen samt over puslepladsen. Hver uro er forskellig. Uroen i soveværelset er består af  3 drager, som skaber nogle fantastiske snakke og eventyr. 

Uroen over legeområdet er mere babyagtig, da den henvender sig til vores mindste søn. Her reflektere lyset sig i uroen således den virker endnu mere levende og spændende. Den sidste uro vi har over puslepladsen er den klassiske med lyd, som kan få enhver forældre til at nynne med.

Uro med musik

En uro kan have flere forskellige funktioner, som for eksempel spille musik. Hvis du har en uro der kan spille musik, er du stensikkert bekendt med de fantastiske egenskaber musikken kan have for at berolige dit barn. Et barn kan gå fra at være urolig og i gråd til at stoppe op og efterfølgende grine blot ved at høre musikken fra uroen. Musikken fra uroen kan nemlig skabe et frirum samt gøre noget anderledes i rummet. En uro kan spille mange forskellige melodier  alt fra klassiske simple toner til det mere avancerede. 

Jeg vil anbefale at man vælger at købe en uro som kan spille musik, som bør placeres over puslebordet. Sådan en uro har reddet mig gentagende gange mens jeg har været ved puslepladsen. Du kender sikkert en uro som kan spille musik fra din barndom, så typisk har alle et forhold til lige præcis denne unikke toner som kan frembringe mange hyggelige minder. Husk altid at tænke på at børn er forskellige og derfor er det måske ikke en uro med musik, som lige passer til dit barn.

Køb en uro til barselsbesøget, barnedåben eller til et babyshower

En uro er også en rigtig god gave til for eksempel et babyshower eller et barnedåb. En uro er en god gave fordi at alle forældre har brug for en uro og den er relativ billig at købe. Derudover fungerer en uro også fint som gave ide, da den kan bruges til både drenge og piger. Derfor kan du med god ro i sindet købe en uro som gave. Hvis du vil være helt sikker på at en uro er den perfekte gave, før du kender kønnet på barnet, kan du sagtens finde en uro som er kønsneutral. De kan nemlig købes i mange forskellige sarte og moderne farver. 

Hvis du kender kønnet, er det selvfølgelig også muligt at finde en uro som både har mere feminine undertoner eller mere drengede undertoner i form af farverne. Udover farverne har en indflydelse på hvilket køn uroen henvender sig til, har tingene som hænger i uroen også en del at sige. Om det er drager, skyer eller noget andet kan også afspejle barnets køn. Jeg vil selv ikke være urolig for at skulle købe en uro i gave, da jeg ved personligt hvor stor glæde og sjov og det kan bringe i hverdagen. 

En uro passer til både spædbørn samt lidt større børn i 2-3 års alderen. Derfor kan en uro være en ting, som man ved  har en længere levetid end for eksempel et stykke tøj. Det kan endda være en uroen du giver, kan gå i arv til en eventuel søster eller bror.

En uro kan give minder i et tidligt stadie i barnets liv. For eksempel har vores egen søn et forhold til hans mormors uro. Det er nemlig en uro med pingviner som giver en helt særlig kendingsmelodi. Selvom der kan være tid mellem besøgene hjemme hos mormor vækker uroen med pingvinerne altid genkendelse og glæde frem. Om det er musikken eller pingvinerne der vækker glæden er svært at sige, men dejligt er det ikke desto mindre.
 

Uro til puslebordet

En uro til puslebordet er en god idé. Her foregår meget tid med barnet og en uro kan være fin til lige at tage toppen af en kommende “katastrofe”. Det kan være en god idé at flytte uroen over puslebordet, således barnet ikke altid hænger på en bestemt side. Ved at du husker at flytte uroen kan du stimulere begge af barnets sider og undgå at barnet bliver trænet skævt. Ovenstående kan også bruges hvis dit barn har en tendens til kun at kigge den ene vej. Her kan en uro være med til at få dit barn til at kigge til den anden side og hjælpe barnets hoved til den korrekte positur.
 

Uro med skyer

Et af de mest populære og søde uroer der findes, er en uro med skyer. Intet er nærmest mere symboliserende for søde drømme og drømmeland end bløde og lette skyer, som svæver sødt over ens barn. En uro med skyer passer perfekt til begge køn og man kan sagtens vælge at skyerne skal have feminine eller maskuline undertoner. Brug en uro med skyer over tremmesengen, puslebordet eller børneværelset, generelt alle steder hvor de barn opholder sig.

Uro Konges Sløjd

Fantastiske uroer fra Konges Sløjd, som i tidernes morgen startede hele uro-bølgen med de søde måner, skyer og stjerne hængende over vores børn. Kendetegnet uroerne er det moderne og sarte udtryk som Konges Sløjd er kendt for. På den måde passer Konges Sløjd uroer ind både på drenge og pigeværelset. En uro fra Konges Sløjd er en fantastisk barselsgave ide, da udtrykket ved deres designs er så tidsløst og passer perfekt til deres resterende varesortiment.
 

Praktiske spørgsmål omkring din uro til baby

Hvad er den bedste uro til baby? 

Hvordan definerer man den bedste uro? Det er en vanskelig opgave. For mig personligt er den bedste uro til baby, en uro som passer ind i et moderne hjem. Den er stilren og i sarte farver samt former. Også kan den spille musik. Som sådan er det ikke helt vilde krav og der findes mange uroer til baby på markedet som opfylder disse behov.

Hvad koster en uro til baby?

En uro varierer i pris alt afhængig af hvilke funktioner den skal have. Skal den være med musik? eller måske skal den være med lys? Priserne kan varierer fra 150 kr. og op.

Hvor længe kan en uro bruges?

Generelt kan du bruge din uro ligeså så længe du har lyst til det. Da børn er forskellige er det vanskeligt at give et konkret tidspunkt for hvornår en uro ikke gør sit formål mere. Men interessen aftager nok senest omkring 3 års alderen. Dertil kommer der også et naturligt skift fra at være blebarn til at sidde på en potte eller toilet. Hvis der kommer søskende til senere hen kan uroen eventuelt gå i arv til den næste generation.

Hvorfor en uro til baby?

Du skal bruge en uro til din baby fordi det er en billig måde at skabe hygge over puslebordet og børnesengen. Derudover kan du fjerne barnets opmærksomhed på f.eks. at få skiftet ble imens, således man måske slipper for en unødvendig konflikt.

Hvad bruger man en uro til?”

En uro til baby er nogle, oftest farverige genstande, som hænger og svæver blidt over dit barn. Uroen kan bevæge sig og danse let, mens den f.eks. spiller musik fra en lille musikdåse som skal trækkes op. Man bruger en uro til at berolige børn, oftest henover sengen eller puslebordet.

Hvor højt skal en uro til baby hænge?

Der findes ikke nogen eksakt videnskab hvorpå hvor højt din uro til baby skal hænge. Brug din sunde fornuft når du sætter den op. Alt afhængigt af hvor du placerer uroen er der nogle praktiske aspekter du skal overveje. F.eks. skal du sørge for at den ikke kommer til at hænge i vejen når du står ved puslebordet og løfter din baby. Eller at den er i vejen når du skal løfte baby op og ned i sengen.

Hvilken uro til baby skal jeg vælge?

Jeg vil til hver en tid anbefale at købe en uro som kan spille musik og som har en spilledåse. Musikken i uroen gør noget godt for dit barn og kan redde en ulykkelig situation.

Hvor skal min baby uro hænge?” 

En uro kan hænge stort set alle steder. Den er typisk let at flytte rundt og sætte op. Som regel hænger uroen over senge, puslebordet eller på børneværelset.